Upp en nivå
 
 
 
Kretsmästerskap samt klubbmästerskap 2003 i Krokek. Sittandefinalerna.
 

 
 
Clara Eneqvist glad bronsmedaljör i klass L9 vid Skol-DM i Kisa 24 januari 2004.
 

   
 
Fredrik och Emil samt klubbens framtid... (om sisådär 10 år kanske?)
 

Rapport från fältet!
Kolmårdsträffen 11 januari 2004.
En för oss väl tidig söndagmorgon åkte vi mot
Rejmyre där årets Kolmårdsträff skulle hållas. Klockan sju fick vi veta vilka som tillsammans skulle ta hand om mål nummer 5 och strax därefter åkte vi ut för att montera upp tavlorna.
 
Vid skjutvallen stod Hasse och Tommy och frös... de hade inte tänt någon brasa och det blåste ganska snålt. Temperaturen var ändå inte så extrem (några minusgrader). Ca 300 meter därifrån skulle Magnus och Magnus och Martin och Martin sköta markeringen.  
Eftersom vi var osannolikt effektiva vid tavelmonteringen fick vi vänta ca två timmar innan det första skjutlaget visade sig. Under tiden hann vi anlägga en härlig brasa, dricka kaffe, grilla några korvar och ha det allmänt trevligt. Martin hann även vila sig lite...   Hasse poserar på åkern.
 
Magnus (Sandström), Martin & Martin värmer sig vid Scoutbrasan. Ett tack till Hasse som hjälpte oss att hugga ved för att sedan själv stå i kylan...   Korv & Gulaschsoppa...
 
1:e klistrare tavla 1 till 8, Martin Bergman!  
 
  Tommy och Magnus framför målet.
   
   

 
Sandström markerade tavla 1 - 8 och jag tavla 9 - 16, konstigt att jag hann ta kort på Magnus...   Klistring pågår...
  Målet verkade vara en luring med tanke på de relativt låga resultaten. En handfull skyttar av 15 lag prickade in fullt, dvs 6 + 6 innerträffar.
  Vi fortsatte att äta hela förmiddagen och innan vi visste ordet av så ringde Hasse och meddelade att sista patrullen var i antågande.
  Nermontering av målet och så var åkern som vanligt igen. Nu, nästan tre veckor senare luktar det fortfarande rök om en del kläder...
  En rolig och nyttig (för kroppen) dag var över och vi åkte glada och nöjda hem igen.
Mer Gulaschsoppa??    
 
  Med horn i panna och rök i ögonen i väntan på att korven skulle grillas klart...
   
Martin (Eneqvist) koncentrerar sig på att grilla godisnallar medan den något äldre Martin (Bergman) försöker spara på sin energi...    
  ** SLUT PÅ RAPPORT **
   
  Magnus Eneqvist
 
Upp en nivå